Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizorul tau de incredere!

Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
7 pareri

Maner T fier forjat ferestre lemn sau termopan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3808 lei Lei
Brand
Ferart
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Va prezentam un maner de fereastra vintage tip T din fier forjat. Acest produs este un amestec de eleganta si functionalitate pentru a va impodobi ferestrele. Realizat cu atentie la detaliu, acest maner este o imbinare perfecta intre designul vintage si constructia durabila.

Culoare:
Manerul are un finisaj negru elegant, adaugand o nota de rafinament ferestrelor dumneavoastra. Materialul sau din fier forjat nu numai ca asigura durabilitate, dar emana si un farmec clasic care completeaza diferite stiluri arhitecturale.

Versatilitate:
Indiferent daca aveti ferestre din lemn sau PVC termopan , acest maner este proiectat sa se potriveasca la ambele variante. Natura sa adaptabila il face o alegere versatila pentru orice casa, permitandu-va sa imbunatatiti estetica spatiului dvs. de locuit cu un minim efort.

Design:
Forma T a manerului nu numai ca ofera o prindere confortabila, dar adauga si un caracter distinctiv ferestrelor dumneavoastra. Designul vintage confera un sentiment de nostalgie, facandu-l o alegere perfecta pentru cei care apreciaza frumusetea atemporala a trecutului.

Durabilitate:
Fabricat cu precizie si rezistenta, manerul din fier forjat este construit pentru a rezista testului timpului. Materialul robust asigura performante de lunga durata, oferindu-va linistea sufleteasca ca investitia dumneavoastra va dura anii urmatori.

Instalare:
Instalarea manerului este usoara si vine cu toate accesoriile necesare montajului. Axul patrat al manerului are latura de 7 mm.
Comandati acum si adaugati o nota de rafinament casei dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura